Aydın’da basın camiasının sevilen isimlerinden biri olan Ramazan Aydemir, dünyaevine girdi. Genç ve başarılı gazeteci Aydemir, muhteşem bir düğün töreniyle hayatını Cansu Boy ile birleştirdi. Efeler ilçesindeki Kardeşköy’de bir düğün salonunda düzenlenen törende Aydemir ve Toy aileleri, davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi.

Aydin Basinin Mutlu Gunu Ramazan Ve Cansu Hayatlarini Birlestirdi 481070 E22098109182Ea2E3D0Cdc3F0A33F5D1

NİKAHI BAŞKAN YETİŞKİN KIYDI

Genç çiftin nikahını Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin kıydı. Çiftin şahitleri ise MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Burak Pehlivan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü oldu. Düğün törenine MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, CHP Belediye Meclis Üyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Polat Bora Mersin, Büyükşehir Belediyesi Futbol Şube Sorumlusu Ömer Altuntaş, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferdi Uzun, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, Aydın Elektrikçiler, Elektronik ve Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Muhsin İnce, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Aydin Basinin Mutlu Gunu Ramazan Ve Cansu Hayatlarini Birlestirdi 481070 6Df3C89D98C7C8F46C803Cd1B39C12Cb

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Düğünde genç çiftin zeybek gösterisi büyük beğeni topladı. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift, kendileri için hazırlanan pastayı kesti. Canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen genç çifti, pistte ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı. Tebrikleri kabul eden Ramazan ve Cansu, düğünü katılanlara teşekkür ederek herkese sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ