Kredi kartı sahiplerine kötü haber: Bankalar mesaj yollamaya başladı Kredi kartı sahiplerine kötü haber: Bankalar mesaj yollamaya başladı

Ekonomik sıkıntılar yaşayan Nazilli Belediyesi, gelirleri arttırmak için planlamalarına devam ediyor. Nazilli Belediyesi son olarak taşınmazların kiralarını arttırmaya hazırlanıyor. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Belediyeye ait dükkanların kira bedellerini yükseltmek için yeniden ihaleye çıkmaya hazırlanması esnafların tepkisini neden oldu.

A R T A N ~1

“HALKIN PARASI ORAYA BURAYA GİTMEYECEK”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Ertuğrul Tetik, “Yasaya göre bir belediye mutlaka ihaleye çıkmalı. Encümenden geçtiyse 3 senede, meclisten geçtiyse 10 senede bir ihaleye çıkmalıdır. Bu ihale süresi kesindir ve bittiği zaman yeniden yapılmalıdır. Benden önce ihaleye çıkılmamış. 500 TL ise kira bedeli 700 TL yapılıp devam edilmiş. Bizim dükkanlarımızda 1000 TL 1500 TL’ye kiracılar var. Gerçek değerleri 10, 15, 20 bin TL. Bu halkımızın parası bunu uygulamam lazım. Bir taraftan da orada 20-25 sene çalışanlar var. Onları nasıl çıkaracağız? Bu arada bu kararı vereceğim. Ne yaparsak yapalım, ister ihale ister diğer bir karar. Mutlaka inanın ki halkın çıkarları korunmuştur. Halkın parası oraya buraya gitmeyecektir. Bunu da bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

A R T A N ~2

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR