Yakın bir zaman önce Nazilli’de Arena Kafe & Kütüphane hizmete girdi. Nezih, şık, şehrin merkezinde ama şehrin gürültüsünden uzak salonunu, sessiz kütüphanesini ve lezzet dolu mutfağını basın camiasının temsilcilerine açan Arena Kafe Kütüphane yetkilileri ile NGC Başkanı Ümit Özmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katıldığı protokol imza törenine, basın camiasının temsilcileri de katıldı.
Arena Kafe & Kütüphane ile NGC arasında imzalanan protokol kapsamında basın mensupları ve ailelerine; günlük giriş ücretinde yüzde 30, aperatif/yemek (hamburger, tost, mantı, makarna, kızartma) ve içecek çeşitlerinde yüzde 20 indirim sağlanacak.

Arena Kafe Kutuphaneden Basin Mensuplarina Destek 508552 8Da028F73A65Cf27D1A4889Cd14D1D42

“GÜNBOYU İNSANÜSTÜ GAYRETLE ÇALIŞIYORSUNUZ”

Haftanın tamamında 09:00 ila 00:00 arasında hizmet veren Arena Kafe Kütüphane’de basın mensuplarını da ağırlayacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden kurum yetkilileri, “Kamuoyunu bilgilendirmek adına gün boyunca insanüstü bir gayretle çalışan değerli basın mensuplarımızın hem soluklanmaları hem de sessiz ve nezih bir ortamda haberlerini yazabilmeleri için salonumuzu açmak istedik. Ve bugün de Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Bey ile imzaladığımız protokolle, salonumuzla ve iddialı lezzetlerimizle basın mensuplarının hizmetindeyiz. Bu protokolün hayata geçirilmesinde emeği geçen NGC Başkanı Ümit Özmen ve gazeteci kardeşimiz Mehmet Kamış’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tekrar hayırlı olsun.” şeklinde konuştular.

Arena Kafe Kutuphaneden Basin Mensuplarina Destek 508552 4Ef07Aefe540Cfa732408310248Bc037

"KONFORLU ÇALIŞMA İMKANI SUNULACAK"

NGC Başkanı Özmen de, "Nazilli ve çevre ilçelerine hizmet veren Gazeteciler Cemiyetimizin üyeleri ve ailelerine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Bugüne kadar birçok protokol imzaladık. Bugün de gazeteci meslektaşlarımız ve ailelerine konforlu çalışma ortamı sunmak istedik. Arena Kafe ve Kütüphane de gerek haber yazma sürecinde gerekse istirahat süreçlerinde konforlu bir ortamda olmasını sağlıyoruz. Protokol kapsamında giriş ücretinde yüzde 30, bu süreçte tüketeceği gıda ve içeçeklerde de yüzde 20 indirim alacak. Gerek Arena Kafe yetkililerine gerekse Cemiyetimiz üyelerine bu protokolün hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Çerçioğlu’nun projeleri tüm Türkiye’ye örnek oluyor Başkan Çerçioğlu’nun projeleri tüm Türkiye’ye örnek oluyor

Arena Kafe Kutuphaneden Basin Mensuplarina Destek 508552 690D20Eed72Ef3F04A807B627Da6D33D

Kaynak: HABER MERKEZİ