Aydınspor 1923’te bir dönem kulüp müdürlüğü yapan Muammer Kırmızı’nın oğlu ve Kuşadasıspor, Aydınspor, Çine Madranspor gibi takımlarda görev yapan Antrenör Erman Kırmızı ile Derya Durmaz, 8 aydır sürdürdükleri birlikteliklerini evlenerek taçlandırdı. 
  Kızılcaköy Yeşil Restourant’taki düğün töreninde mutlu çiftleri, yakın arkadaşları, aileleri, eski Fenerbahçeli Futbolcu Ali Akdeniz, Ankaragücü eski Teknik Direktörü İsmet Taşdemir,  Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Aydın Şube Başkanı Tevfik Ata Tekin ve spor camiasından birçok isim yalnız bırakmadı. Çiftin şahitliklerini Ömer Altıntaş ile Gülhan Özserdar Çağatay yaptı. 
  Aymira Otel Spa ve Yeşil Restourant’ın organizasyonunu yaptığı muhteşem düğün töreninde Erman Kırmızı, Aymira Otel Sahibi Abdurrahim Tikbaş ile Yeşil Restourant Sahibi Hakan Kılıç’a teşekkür etti. 
  Erman Kırmızı, “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve davetlilere, eşim Derya ile birlikte teşekkür ediyoruz” diye konuştu.