Aydın’da kurulduğu günden bu yana Güzelhisar Mahallesi 35. Sokak’ta faaliyetlerini sürdüren Anahtar Parti Aydın İl Teşkilatı, adres değişikliğine gitti. Parti teşkilatı, Atatürk Bulvarı üzerindeki yeni hizmet binasına taşınarak çalışmalarına başladı.

YENİ BİNADA İLK TOPLANTI
Anahtar Parti Aydın İl Başkanı Erkan Pirimoğlu, yeni hizmet binasında yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda teşkilat çalışmaları ve Aydın’a yönelik çalışmaların değerlendirilmesinin ardından yeni hizmet binasının parti teşkilatına hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Pirimoğlu, yeni binada ilk toplantıyı gerçekleştirmenin heyecanını yaşadıklarını belirterek, yeni adresle birlikte Aydın için daha yoğun bir çalışma dönemine gireceklerini ifade etti.

“AYDIN İÇİN SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ, YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”
Yeni hizmet binasının parti teşkilatı açısından yeni bir başlangıç olduğunu dile getiren Pirimoğlu, “Yeni binamızda ilk toplantımızı gerçekleştirmenin heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Yeni adresimiz, yeni hedeflerimiz ve Aydın için daha büyük bir çalışma azmiyle bir aradayız. Birlik ve beraberlik içinde, Genel Başkanımız Sayın Yavuz Ağıralioğlu’nun ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda Aydın’ın yarınları için çalışmaya, milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Aydın için söyleyecek sözümüz, yapacak çok işimiz var. Birlikte büyüyor, birlikte güçleniyoruz. Milletimizin umudunu yarınlara taşıyacak kadrolarla yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Yeni binamız yeni başlangıçların adresi, Aydın’ın yarınlarına açılan kapımız olsun” ifadelerini kullandı.




