AK Parti Nazilli 8. Olağan İlçe Kongresi Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye yoğun katılım vardı. Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, MKYK Üyesi Mehmet Umut Tuncer, Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Ömer Özmen ve Seda Sarıbaş, Eski Milletvekilleri Ahmet Ertürk, Ahmet Rıza Acar, Semiha Öyüş, Mehmet Erdem, Ali Gültekin Kılıç, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, eski Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, eski Nazilli Belediye Başkanı Esat Ergüler ve çok sayıda partili salonda yer aldı. Divan Başkanlığı’na Aydın İl Koordinatörü Uşak Milletvekili Fahretti Tuğrul seçildi. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından kongre başladı.

Ak Partide Beyazit Guven Tazeledi 515302 0A012Ed63314535Daebe52D0E25A09Cd

“BİZ BU YOLDAN DÖNMEYECEĞİZ”

İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, geçtiğimiz günlerde TUSAŞ’a yapılan hain saldırıyı kınadı. Volkan Beyazıt, konuşmasında, “Bu davaya 23 yıldır hizmet etmekten onur ve şeref duyuyorum. Rabbim davamızı yolumuzu bir kılsın. Siyasete gençlik kollarında başlamış biri olarak gençlerin emeğinin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Her daim genç kardeşlerimizin yanında olacağım. Bu hareketin başlangıcından bugüne kadar elde ettiği başarılarda gençlerin çok payı var. Hanımefendiler, siyasetin asli unsuru. Sizler sayesinde girilmedik ev ve çalmadık kapı bırakmadık. Müreffeh bir toplum hanımefendilerin gayretleriyle olacaktır. Varlığınız bizim için en büyük güç. Siyasetin ana teması insandır. Halka hizmet hakka hizmettir şiarıyla yola çıktık. Bu uzun ve meşakkatli yolda yorulanlar, yolunu kaybedenler oldu. AK Parti olarak bizim ne menzilimiz değişti ne de kararlılığımız bozuldu. Gece gündüz gittiğimiz bu yolda daha çok yol kateteceğiz. Bu yol, kutlu ve hayırlı bir yoldur. İster meclise sokmasınlar, ister partimizi kapatmaya çalışsınlar, ister sokakları karıştırsınlar ister darbe yapıp canımıza kastetsinler. Kim dönerse dönsün biz bu yoldan dönmeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Nazilli'de tepkinin böylesi: Cama astığı yazı dikkat çekti Nazilli'de tepkinin böylesi: Cama astığı yazı dikkat çekti

Ak Partide Beyazit Guven Tazeledi 515302 5835C575Cfae54F69805Fe1E08C9Babf

“DAVAYA ZARAR VERENLERE EYVALLAH ETMEDİK”

Nazilli’yi daha iyi bir şehir haline getirmek amacıyla hizmetlerine devam edeceklerini belirten Beyazıt, “ Nazilli’ye hizmet için çalışacağız. İlçemiz için ne gerekiyorsa elimizi taşın altına koyacağız. Güçlü bir Nazilli güçlü bir Aydın ve Türkiye demek. Saflarımızı sıkı tutmak zorundayız. Cumhur İttifakı devletimizin bekasıdır. Rabbim birliğimizi daim kılsın. Korsan siyaset yapanlara bu davaya zarar verenlere eyvallah etmedik etmeyeceğiz” dedi.

Ak Partide Beyazit Guven Tazeledi 515302 E460D910C4E46Af7A36Aef1A39Dcc5A6

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Volkan Beyazıt Başkanlığı’ndaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı;
Volkan Beyazıt, Ali Özkan, Ümit Özcan, A.Furkan Akkan, Arif Şen, Ali Köse, Abdullah Yılmaz, Aylin Kılınçarslan, Murat Baldır, Abit Yaz, Cafer Gözdaş, Akın Tan, Birol Kılınç, Erhan Aydın, Birol Koçoğlu, Demet Tığıl, Eyüp Kara, Pakize Dinler, Ergün Şimşek, Fatih Çetin, Sadullah Gençler, Recep Kutlu, Fatih Sarpkaya, Ayşen Öztürk, Halit Sevim, Haldun Akçakaya, Aynur Temiz, Hüseyin Arslan , M.Kaan Tonoz, Mehmet Battal, Hüseyin Telliel, M.Sinan Kılıç, Mustafa Lale, Mehmet Çağatay, Recep Bayraktar Ziver Köstekçi, Mehmet Çakır, Filiz Kazık, Tuncay Üçlü, Melik Üçlü, Salim Işıktepe, Cafer Çoban, Süleyman Konuklar, Y.Alperen Demiraybayram Erdoğan

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR