Yeni dönemin açılış etkinliği kapsamında güvenlik ve terör uzmanı, Emekli İstihbarat Albayı Coşkun Başbuğ’un katılımıyla “İlk Ders: Terörsüz Türkiye” başlıklı söyleşi düzenlenecek.

ADÜ’nün 2026-2027 eğitim-öğretim yılı akademik takvimi de resmi olarak yayımlandı. Üniversitenin resmi etkinlik takviminde yer alan programa göre, “İlk Ders: Terörsüz Türkiye” söyleşisi 28 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Nazilli eğitim camiasının acı kaybı
Nazilli eğitim camiasının acı kaybı
İçeriği Görüntüle

Adude Ilk Ders Terorsuz Turkiye 694706 Db5699

BAŞBUĞ, TERÖRSÜZ TÜRKİYE SÜRECİNİ ANLATACAK

Söyleşinin konuğu ise güvenlik ve terör uzmanı, Emekli İstihbarat Albayı Coşkun Başbuğ olacak. Yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde gerçekleştirilecek programda Başbuğ, öğrencilerle bir araya gelecek. “İlk Ders: Terörsüz Türkiye” başlıklı söyleşi, saat 11.00’de Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu’nda düzenlenecek.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE