Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.” dedi.
Aydın Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor’da, Kuyucakspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin mutluluğu yaşanıyor. Kuyucakspor’u yenerek rakiplerinin bu sezon namağlup unvanına son veren Aydın BŞB’de Antrenör Ali Türkel, karşılaşmayı değerlendirdi.

Türkel 1280

“MAÇIN GENELİNDE ÜSTÜN OLAN TARAF BİZDİK”

Nazilli’nin gençleri al yıldızlı bayrağı temsil edecek Nazilli’nin gençleri al yıldızlı bayrağı temsil edecek


Play-Off’un ilk üç maçında iyi oynadıklarını ancak galibiyet alamadıklarını belirten Türkel, “Bu bakımdan Kuyucakspor maçı bizim için de son şanstı. Maçın zorluk derecesini biliyorduk. Kaybetmemiz halinde iddiamız, kaybolacaktı. Bu anlamda maça çok iyi hazırlandık. Karşılaşmaya hızlı başladık ve iki net pozisyonu değerlendiremedik. Baskımızı artırarak goller bulduk ve ilk yarıyı 2-0 önde tamamladık. İkinci yarıda ise skoru koruyarak maçtan galibiyetle ayrıldık. Maçın genelinde üstün olan taraf bizdik. Kazandığımız için mutluyuz. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Maç boyunca taktik ve teknik disiplinden ayrılmayarak iyi mücadele edip Kuyucakspor’a bu sezon ilk mağlubiyetini tattıran oyuncularımı kutluyorum.” diye konuştu.

“HER MAÇ FİNAL HAVASINDA GEÇECEK”


Grupta kalan iki maçı da kazanmak istediklerini kaydeden Türkel, “Kuyucakspor’u yenerek gruptaki dengeleri değiştirdik. Bu anlamda bütün takımların iddiası devam ediyor. Her takım için her maç final havasında geçecek. Biz bundan önce olduğu gibi kalan iki maçımızda da mücadeleci ve güzel oyunumuzu aynı şekilde devam ettirip ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Centilmence maçlar oynanmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ